Zelf je droomhuis bouwen

In Westwaard is er ruimte voor particulier opdrachtgeverschap. Je bent dan zelf de opdrachtgever voor het ontwerpen en bouwen van uw eigen droomhuis in Westwaard.  De gemeente verkoopt bouwgrond aan particulieren. Daar zijn we in november 2016 mee gestart. In fase 1 zijn inmiddels 16 kavels uitgegeven en wordt er flink gebouwd en sommige huizen zijn al klaar. In de volgende verkavelingsfase geven we ook kavels aan particulieren uit.

Start verkoop vier vrije kavels 

Heb je interesse om zelf een huis te bouwen in de dorps landelijke nieuwbouwwijk Westwaard? Makelaar Van de Zande verzorgt de verkoop van kavels op woonveld 12, fase 1 Noord. De vier beschikbare kavels in woonveld 12 hebben veel vrijheid in bouwopties en zijn 600m2 tot 1000m2. De inschrijving voor de vrije kavels loopt tot en met 4 maart 2020 12:00 uur. Download de folder voor meer informatie over de kavels en inschrijfprocedure of neem contact op met makelaar Van de Zande, Anton Pieckplein 6 Kaatsheuvel: telefoon: 0146-672590 of e-mail: nieuwbouw@zande.nl.

Tips en inspiratie

Waar moet je allemaal aan denken als je zelf een woning gaat bouwen? Er komt heel wat bij kijken. Kijk voor tips en  inspiratie eens op: https://particulieropdrachtgeverschap.nl/.