Samen met andere bouwen (CPO)

In Westwaard kun je samen met anderen je droomhuis (laten) bouwen. Dat noemen we Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Met een groep gelijkgestemden ontwerp je samen jouw nieuwbouwwoning en ben je samen de opdrachtgever voor de aannemer. Wil je je aansluiten bij een CPO-vereniging? Hieronder vind je meer informatie.

CPO Westwaarts

Westwaarts is een CPO vereniging die van de gemeente een woonveld toegewezen kreeg. Het verkavelen van dit woonveld is rond en ze zijn nu volop bezig met het ontwerpen van hun droomhuizen.  Bezoek de website voor meer informatie over deze vereniging.

 

 

 

Samen met anderen bouwen (CPO)

In Westwaard kun je samen met anderen je droomhuis (laten) bouwen. Dat noemen we Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Met een groep gelijkgestemden ontwerp je samen jouw nieuwbouwwoning en ben je samen de opdrachtgever voor de aannemer.

De gemeente verkoopt bouwgrond bedoeld voor meer woningen (woonveld) aan een CPO-vereniging. Wil je je aansluiten bij een CPO-vereniging? Er bestaat nu eén vereniging: CPO Westwaarts. Bekijk de Facebookpagina van CPO Westwaarts. 

Je kunt ook zelf met anderen een nieuwe CPO-vereniging oprichten. Neem contact op met de gemeente om de voorwaarden hiervoor door te spreken. Wij vragen de CPO-vereniging om zich door een deskundige te laten begeleiden, zodat het hele proces van samen uw woning bouwen goed verloopt.